A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. NAH-12-0066/2023

2024.05.13. 9:00 óra Szeged Vállalkozási mérlegképes könyvelő
2024.05.13. 9:00 óra Szeged Vállalkozási mérlegképes könyvelő
75 000 Ft

2024.05.13. 9:00 óra Szeged Vállalkozási mérlegképes könyvelő

Időpont: 
2024.05.13., 9:00
Helyszín: 
Szeged
A vizsga részei:
írásbeli vizsga - 2 db, projektfeladat
75 000 Ft
Részletek
A képesítő vizsgára bocsátás feltétele:


A szakmai képzés követelményeinek igazolásáról a képző intézmény által, a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerben kiállított tanúsítvány.

Egyéb feltételek: A képzésben résztvevő hiányzása modulonként nem haladhatja meg a minimális óraszám (konzultáció/kontakt óra) 30%-át.

Képesítő vizsgára az jelentkezhet, aki a tanulási eredmények mérésére szolgáló - az ágazatért felelős miniszter által meghatározott - központi és a képző hatáskörébe utalt programkövetelmény-modulok szakmai követelményeit minimum 60%-os szinten teljesítette.



A vizsga lebonyolítása: 

Az első vizsganapon a Pénzügyi számvitel írásbeli, a második vizsganapon a Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése központi írásbeli vizsga kerül lebonyolításra. Az írásbeli vizsgák időpontja központi, a Pénzügyminisztérium által meghatározott időpontokban lehetséges. A projektfeladat lebonyolítása - csak az írásbeli vizsgákat követően –a harmadik vizsganapon történik. Az írásbeli és a projektvizsga vizsganapjai között 30 napnál több idő nem telhet el. A Pénzügyi kimutatások összeállítása, elemzése és ellenőrzése projektfeladatot az kezdheti meg, aki az írásbeli vizsgarészeket külön-külön legalább 60%-os szinten teljesítette. A projektfeladat központi tételsorát a képesítő vizsga megkezdése előtt legalább 30 nappal kell megjelentetni (PM). Az ágazatért felelős miniszter útmutatót adhat ki a szakmai követelmények részletes tartalmára, a programkövetelmény-modulok mérésére, a vizsgatevékenységek megszervezésére és lebonyolítására vonatkozóan.

 

 

https://ikk.hu/p/kkk-ptt

 

Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer/ Programkövetelmények

https://far.nive.hu/kezdolap

Az alábbi linken a hatályos programkövetelmények tekinthetők meg:
A felületen kereshet KEOR kód, képzési terület és szakképesítés alapján.

A jelentkezés menete:


Adatok
Cikkszám
VMK_003